Amto2011 писал(а): ↑Чт дек 01, 2022 5:35 am
не так давно узнал, что борщ оказывается можно на карасях варить. Типа самый что ни на есть украинский рецепт. С Полтавщины. Ни разу не пробовал, но говорят что вкусно получается.
Red borsch with dry crucian carp, as evidenced by old records, was a favorite dish in Ukraine since the time of the famous poet Taras Shevchenko, who also loved to eat this. The poet mentions this dish in his letters and works. Borsch with dry carp was a very popular dish among all segments of the population. In fact, to prepare this dish, you had to cook lenten borsch and dried carp. You need to fry crucian carp almost as we suggested in one of our recipes. Fry them to dry so they are crunchy.
Lenka писал(а): ↑Вт дек 06, 2022 5:03 pm
Мила Кунис собрала в помощь Украине 35 миллионов, эти цифры были еще весной. Сейчас больше.
Все равно кем она себя считает, и какой у нее борщ.
Посмотрела: 37 мульенов на сегодняшний день (3 - из собственного кармана). Молодец.